KUHINJE

Naše kuhinje so visoko kakovostne, individualno oblikovane in izdelane natančno po vaših željah.

Naj kuhinja postane srce vašega doma.

Kuhinje

Poleg celotnega načrtovanja kuhinje vam ponujamo tudi izdelavo in montažo le-te. Naše kuhinje so visoko kakovostne, individualno oblikovane in izdelane natančno po vaših željah. Poleg možnosti izbora najrazličnejših materialov, dajemu velik poudarek tudi energetski učinkovitosti pri izboru kuhinjskih aparatov in seveda funkcionalni izvedbi kuhinje, pri čemer je pomembna tudi varnost uporabnikov ter možnost olajšanja dela z avtomatizacijo določene opreme. Tako poskrbimo da bo kuhanje postalo še večji užitek.

Naši arhitekti pri oblikovanju kuhinj upoštevajo najnovejše trende. Smo specialisti tako za majhne kot velike kuhinje. Odvisno od vašega okusa pa kuhinjo oblikujemo v modernem, klasičnme ali tradicionalnem slogu. Pri tem vam z našimi dolgoletnimi izkušnjami ustrezno svetujemo, tako da skupaj pridemo do želenega rezultata.

Izbirate lahko med razičnimi lesnimi dekorji, barvami, med mat varianto ali izvedbo v visokem sijaju.

Pri tem uporabljamo visoko kvalitetne materiale priznanih dobaviteljev kot so EGGER, BLUM, SIEGE ipd., proizvodnja pa poteka s pomočjo sodobne proizvodnje tehnologije, ki omogoča kakovostno izvedbo.