TEHNOLOGIJA

Pri našem delu uporabljamo sodobne tehnološke rešitve.

Pri našem delu uporabljamo sodobne tehnološke rešitve.

Tehnologija

3D laserske meritve

Uporabljamo izredno natančna orodja, ki omogočajo kvalitetne meritve. 3D laserske meritve nam omogočajo meritve kompleksnih oblik in kombinacijo različih meritev. Na ta način lahko izmerimo katerokoli razdaljo, površino, volumen, naklon ali kot, ne glede na obliko prostora ali objekta.

3D modeliranje in oblikovanje

3D modeliranje nam omogoča, da vsak izdelek razvijemo hitro, natančno in konkurenčno.

Pri oblikovanju in modeliranju uporabljamo programsko opremo »TopSolid«. Ta programska oprema nam omogoča zelo obsežno parametrično modeliranje, z minimalnimi napakami in omogoča skupen pogled in izseke 2D risb.

Vizualizacije

3D modeliranje nam omogoča tudi vizualizacijo. Na ta način zagotovimo ustrezne delavniške načrte in podporo med proizvodnim procesom.

Delavniška dokumentacija

Naša osnovna storitev je izdelava dokumentacije za odobritev projekta (delavniški načrti z načrti za montažo. Način priprave dokumentacije in njena vsebina je za vsak projekt določena individualno, glede na potrebe posameznega naročnika.

Proizvodna podpora - CAD / CAM rešitve

3D tiskanje

Našim kupcem lahko nudimo tudi 3D tiskanje modelov ustrezne oblike in velikosti.

Montaža

V sklopu dokumentacije pripravimo tudi načrte za montažo. Prav tako lahko zagotovimo svoje izkušene monterje, ki poskrbijo za kvalitetno montažo, ki je pri vsakem projektu izjemnega pomena.